Lykken er...

31.08.2011.... at finde disse to smuksakker hjemme hos ens forældre.. De er lavet i ler og produceret af mig og min tvillingebror; og måske var det meningen vi skulle lave os selv...? Hehe... Synes det var synd at skille dem ad; så tiggede min bror om at få hans med (det krævede dog ikke den store overtalelse)

Jeg er nu mest vild med brormands' fantastiske udtryk!

Hav en fantastisk dag; 
jeg ryger på skolebænken igen og lærer en hulens masse

4 kommentarer :

 1. Haha!! Fantastisk! :D
  God skoledag! :)

  SvarSlet
 2. Ha ha ha hvor er de skønne:-)

  SvarSlet
 3. Ha ha. Gud hvor er de bare skønne! Det er bare skønt med forældre der formåer at gemme de vigtige ting. Kan godt forstå du insisterede på at de hører til sammen (:

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise