Miiiit-miiiiit-miiiiit (roadrunner)

16.08.2011Jeg ved ikke helt hvad der sker, men dagene flyyyyyver afsted for tiden, og jeg GLEMMER at blogge....?!! Føler mig til tider som Roadrunner, den fortravlede fugl, der altid løber... Det er gode ting, jeg tumler med og jeg har været nødt til at priortere lidt... Nu må det til at være slut, og jeg vil love mig selv (og jer) at blive mere struktureret..


Mit (meget) intelligente barn på vej i dagpleje for første gang..
Der er blot sket så mange ting - mest i privaten.. Mejse er begyndt i dagpleje og kan næsten gå nu (hun tager nogle knubs grundet hendes vildskab).. Jeg har været til jobsamtale og skal nu igang med en længere process med min a-kasse, hvis det ikke giver gevinst.. Heldigvis bliver første instans, at jeg skal på nogle meget spændende nørde-nørde kurser med grafik, foto, billedredigering og andre tekniske kundskaber..

Jeg er stadig totalt bagud med en masse indlæg, så I LOVE TIRSDAG er stadigvæk lagt lidt på is.. Men nu er mine formiddage fri imens Mejse bliver passet, så mon ikke jeg hurtigt får indhentet det forsømte? Det første på min liste er en grundig rengøring af knaldhytten hér; ihhhh, hvor det trænger efter 9mdrs dikke-dikke og fokuseren på baby... Nu er det hus og mor det gælder... Jo, jo - jeg forstår virkelig at fejre min frihed med bravour!!

(men er det ikke stadig okay at savne sin lille stoooooore datter...?)


2 kommentarer :

 1. Jo det er !! Ok at savne :)

  Tillykke med god opstart i dp :)

  Kender alt for godt det der med at ideer til blog-indlæg hober sig op i ens hovede, sådan har jeg det også pt. men forsøger at poste et hver 2. dag - så er der også en rimelig chance for, at det bliver læst ;) For det kan vi li!! ;) kommentarer og tanker om det vi skriver. Konstruktiv kritik er altid godt! :)

  Krydser fingre for jobsamtalen :)

  SvarSlet
 2. Hvor er hun skøn! Dejligt hun har haft en god start på dagplejelivet. Vi er også kommet godt i gang, og jeg har brugt formiddagen helt alene ved symaskinen - det var faktisk ret dejligt ;-)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise