Vej-loppemarked, hygge & arbejdsløshed...

08.08.2011VEJ-LOPPEMAKED & HYGGE
Pyyyyyh... Jeg har været ikke-eksisterende her i blogland de sidste dage... Ikke frivilligt, men grundet mange forskellige ting.. Har bla. været alene-mor hele ugen, da Frede har været på modemessen i Kbh, og så har jeg da sørme lige oveni arbejdsløsheds-stress arrangeret det hyggeligste loppe-marked her på vejen!!?? 

En dejlig ting var, at vi solgte ud af alle vores hengemte sager, men det allerbedste af det hele var, at jeg nu er mange nye bekendtskaber rigere her på vejen... og hold nu op nogle hyggelige dage, det har været!! Vi var 10-11 hustande, der deltog og begge mine "pressemedelelser" kom med i lokalsprøjterne.. Det VÆLTEDE ind med købelystne kunder lørdag morgen, og søndag var lidt mere død.. Men alt i alt en helt fantastisk oplevelse ..


 Vi har allerede store tanker og drømme om udvidelse og nye skøre tiltag.. Næste år slutter vi af med en vej-fest og helstegt pattegris... Muuuuums...


Pyyyh, sikke en rutsjebanetur; sådan at blive arbejdsløs
A R B E J D S L Ø S
Idag er jeg officielt arbejdsløs... Dette har medført en ordentlig tur i følelsesmæssig rutsjebane... En tur jeg hverken har kunnet sige nej til, ej heller hoppe af undervejs.. Men heldigvis en tur jeg kan STORsmile af når jeg nu engang når enden... 


Jeg har været ved at drukne i blanketter og formularer til henholdsvis a-kasse og jobnet.. Jeg har revet mig i håret og følt mig frustreret over min manglende evne til at forstå det kringlede blanket-sprog.. Jeg har nærmest været ved at s..... i bukserne over valgmulighederne "Ja" eller "nej"... Tænk hvis man gjorde det forkert.. Jeg har grædt af magtesløshed og manglende evner til at forstå.. Jeg har følt mig stresset og ikke god nok...


Men mest af alt er jeg spændt... Spændt på en ganske særlig job-samtale, der venter mig på fredag.. En samtale der kan få mig lige så hurtigt UD af dette frustrerende vivar af blanketter, formularer og papirroderi.. En selvskabt deltidsstilling med tid/overskud til Mejsehygge, kærlighed, spiritualitet og alle mine andre passioner.. 


Så jeg slutter af med at være fortrøstningsfuld... Min fremtid venter... Og jeg er KLAR

Dette er aaaaaalle min følelser.. Den gule er spændt & og fortrøstningsfuld
(og ved i hvad...? Det er den eneste man virkelig SER, ikke!!)

11 kommentarer :

 1. Hvor er det spændende med jobsamtalen! Jeg beundrer din måde at se positivt på tingene, og ja, den gule er jo den eneste man virkeligt SER:) Held og lykke!

  SvarSlet
 2. Det var bare et super loppemarked du havde stablet på benene der :) Det håber vi på at se mere af :)
  Held og lykke med samtalen på fredag, krydser alt hvad der krydses kan - det skal nok lykkedes. Du er en super frisk og positiv person :)

  SvarSlet
 3. Først - hvor lyder det bare hyggeligt med det loppemarkede, det er altid dejligt at lære ens naboer at kender, og så selvfølgelig at komme af med nogle af alle de ting man ikke bruge mere.

  Og så et stort held og lykke med jobsamtalen på fredag - krydser finger og ser frem til at høre mere om jobbet. :)

  SvarSlet
 4. Dagpengesystemet er bare rigtig frustrerende, det skriver jeg gerne under på. Det er meget grænseoverskridende, som du skriver, at der kun er to bokse ved hvert svar - ja eller nej. Hvad med måske? Eller i visse tilfælde? Man synes, man er meget mere end et ja eller et nej.
  Men derfor er det dejlig, at du ser lyst på det. Jeg håber med dig ang. samtalen på fredag :-)

  SvarSlet
 5. Du er en strålende sol, og klarer samtalen på fredag med bravur! Håber vi snart ses :)

  SvarSlet
 6. Årh æv...Det er bare SÅ opslidende, den slags. Men dejligt du ser så positivt på det. Det ER nemlig bare en midlertidig holdeplads - er sikker på du klarer det super godt på fredag. Krydser fingre!

  SvarSlet
 7. Kæmpe kram til dig! Det er sådan en forvirrende jungle, og jeg forstår ikke at det skal være så svært og forvirrende at sætte sig ind i... :(

  Det lyder så mega fedt med det loppemarked - GODT gået!!!! og det samme kommer samtalen til at gå.

  Jeg tror på dig!

  SvarSlet
 8. Jeg har et blogindlæg om arbejdsløshed i dag.
  I uden arbejde er alle velkomne på arbejdspladserne, vi mangler jer!
  Det er politikerne, der spænder ben.

  Øv, øv, øv.

  Men i øvrigt er der jo ikke nogle af vi/de, der kender dig, som tror på, du får lov at gå ledig særligt længe.
  Nyd det mens det varer!!

  SvarSlet
 9. Louise, du er simpelthen et af de aller mest fantastiske mennesker! Jeg er sikker på at alt godt kommer til dig!

  Jeg tror på dig - og hepper højlydt fredag :-)

  SvarSlet
 10. Jeg så kun den gule, og så den lille Stampe i sidebaren, men de tæller vist for det samme :) Et KÆMPE held og lykke kram fra mig!

  SvarSlet
 11. Kære Louise

  Åh, jeg følger dig - det er så træls, besværligt og følelsesmæssigt hårdt at skulle arbejdsløsheds-processen igennem. Men som Julia også siger: Du er en strålende sol, og du skal nok klare det.
  Jeg har nu fået syet min nye vintage kjole ind og haft den på flere gange - bla i dag. Jeg er bare så super glad for den og flasher den på bloggen inden længe.

  Tænker på dig og krydser fingre fredag.

  KH
  Anna

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise