Nørderier...

08.09.2011Ehhhj; jeg er altså helt vild med mit kursus med Adobe Illustrator, der slutter på fredag... Det er jo helt sindsygt hvad jeg får med mig hjem (udover nye bekendtskaber til nogle skøøøøne piger).. 

For liiiiige at besvare nogle spørgsmål fra jer: 
(er det kun MIG, der har problemer med at besvare deres indlæg?!! Møøøøg-irriterende, altså)

 • Det er på KS Centeret i Vejle, jeg går.. (Gud, det ku' have været sjovt Junette, hvis du skulle have undervist mig)
 • De første 14 dage har været med Illustrator
 • Dernæst 14 dage med InDesign
 • ....og til slut 14 skønne dage med Photoshop


Hvad SKAL det dog ikke ende med !??
(mit drømmejob, håber jeg - hehehe!!)

3 kommentarer :

 1. Kære Louise

  Ja, forhåbentligt ender det med et drømmejob:-) Og dejligt, du får noget ud af kurset.
  kan jeg mon lokke dig med til krea-dag d. 8. oktober i Århus? Det var så hyggeligt at være sammen med dig sidst.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 2. Det lyder fantastisk! Jeg har ikke så mange dage at tage ud af min travle kalender. Kan man måske lave en form for gensidig ting, hvor du giver mig minikursus i Ps, Ai og ID, og så... ser jeg på hæmorrider, bylder og andet analt som skulle genere? Eller bare kommer med kaffe og kage... you decide... ;)

  SvarSlet
 3. Kære Louise

  Jamen, du skal da underholde os alle:-) Vi kommer jo til at mangle de ulækre historier, hvis du udebliver;-) Dejligt du kan! Og det er lige meget med håndarbejdet - vi skal jo også snakke!!!!

  KH
  Anna

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise