Nørdhygger lige for mig selv...

23.09.2011


Som nogen nok har bemærket, er der forholdsvis stille herinde.. De rigtig skarpe læsere har sikkert regnet ud, at det må skyldes mit fantastiske grafisk kursus, der på mandag går ind i sin tredje fase; nemlig Photoshop delen..

Jeg elsker alt det, jeg har lært indtil nu, og ikke mindst; alle de fantastiske mennesker jeg har mødt..

Men hvis jeg gerne må pive lidt, er der ikke meget Louise tilbage når jeg endelig kommer hjem, får fodret Mejse af og får hende lagt til natten.. Oftest putter jeg mig selv lige efter; dels for at være klar til at Mejse vågner imellem kl 5 og 6, men også for at kunne rumme al den nye info den kommende dag! Men men; det er selvfølgelig altsammen det værd.. (håber jeg også Frede synes, for det er skisme ikke meget han får set mig disse dage)

I aften står den på hygge med mig selv.. Fred og ro alt imens Frede drikker hjernen ud til firmafest.. Lige det jeg trænger til; chips, soda og et fotoblad, der kan klargøre mig til mandagens opstart indenfor photoshop.. Så blir det da vist ikke mere nørdet....?


Tjek lige min nye seje ansøgning jeg lavede imellem opgaverne idag på kurset (der er stadig lige nogle skønhedsfejl i skal se bort fra).. Inspireret af en af de andres løsninger på en af de faste opgaver; jeg kunne blot se min ansøgning sådan; Kreeret som en flap-brochure med ALT om mig, mine kvaliteter og interesser (og en hel flap om min lille blog også).. Håber dog aldrig den skal i brug, for jeg hører nok svar fra den dersens drømmestilling i næste uge... (wish me luuuuuuuuck)


RIGTIG DEJLIG WEEKEND TIL JER ALLE

10 kommentarer :

 1. Også rigtig god weekend til dig søde Louise.
  Mednørder lige lidt her på Øbro, dog med anatomi ;)

  Kh

  SvarSlet
 2. Kære Louise

  Rigtig god weekend til dig, du søde:-) Dejligt, det kursus er lige dig - og hvor må det være fedt at lære at arbejde med photo-shop!

  KH
  Anna

  SvarSlet
 3. Hav en rigtig dejlig aften søde Louise:-)

  SvarSlet
 4. Det er da aftenhygge af den forrygende usunde slags! :) Fedt at få udvidet sine horisonter og lære nyt. Et spejlreflekskamera har også sneget sig på min ønskeliste, for blogging er altså bare federe med lækre billeder.

  Pyhm det lyder hårdt med Mejse. Dagen starter bare slet ikke så tidligt.

  Held og lykke med jobsøgningen. Jeg håber det flasker sig for dig. Om ikke andet er det en rigtig fin og kreativ ansøgning du har lavet. :)

  SvarSlet
 5. Rigtig god fornøjelse :o)

  Jeg har den udsøgte fornøjelse af at have hele 2 mænd igang med at lave mad til os :oD

  Rigtig god weekend!
  Pia

  SvarSlet
 6. God aftenhyggestil - det kunne jeg godt spise til morgenmad lige nu :D

  Hvilken drømmestilling er det du selvfølgelig får her i næste uge?

  SvarSlet
 7. @Anne; sender lidt god energi til studierne & dig (ikke at jeg tro det bliver en nødvendighed - dit kloge kloge menneske)

  @Anna S; Jaaaaaa, glæder mig også sindssygt ti at lære meeeeeere....

  @Lillepil; i lige måde skønne kvinde...

  @Maiken: Hehe; jeg har prøvet at forklare hende at glade og overskuds-mor først vågner imellem 6-6:30, men det er som om hun ikke helt forstår den? Vi fik vores spejlrefleks inden vi fik Mejse og vi har bare fået så mange gode pletskud ud af det køb altså!!!

  @Frk Nielsen... Uhmmm, hvor er du bare heldig!!!

  @Maria... Heh, det kan jeg vist ikke udtale mig så meget om, da jeg ikke ved hvordan den ender med at blive sat op...? Men hvis det var MIT frieri, der vandt, ville det blive noget med at sørge for markedsføring (via blogs, facebook, twitter), stylist arbejde, grafiske opsætninger og produkter + at være kreativ "skraldespand" for de andre ansatte... Så det KAN vist kun gå hen og blive min drømmestilling..

  SvarSlet
 8. Fantastisk cool CV!! Krydser fingre for godt nyt om job. Kram

  SvarSlet
 9. Fed ansøgning - en skam at de fleste nu skal sendes via mail - ellers var det da et godt projekt at gå i gang med. Held og lykke med karrieren!

  SvarSlet
 10. ej hvor er den fed den ansøgning!! den ide gemmer jeg, måske får man brug for sådan en dag :)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise