På date med manden min...

11.09.2011


Uhhhmmmmm... I fredags var vi på SUSHI+ i Århus på date - imens Mejse blev passet af Farmor & Farfar... Ser der ikke bare for lækkert ud på billedet..? Præcis sådan smagte det også... Muuuuuuummmmm, bestemt ikke sidste gang vi må der forbi..

Dernæst smuttede vi i bio og så den nye Abernes planet.. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal mene; en okay god film - og så alligevel ikke....? Bryder mig egentlig ikke så meget om "it COULD happen" film, der egentlig bare fylder ens indre med frygt og bekymring....? Men aben Ceasars historie var meget stærk (af en animeret chimpanse at være)

Til sidst sluttede vi af med en kop kaffe på Rohdes i N, hvor vi også blev budt på et glas vin af tre raske ungersvende... H:Y:G:G:E:L:I:G:T... Det kan vi leve lidt langt på... Man skal huske at være 2 engang imellem - også selvom man er blevet 3..

Resten af weekenden stod på familie-hygge - som jeg vil nyde efter uger med kursus-stress, alternativ messe og en hulens masse arrangementer.. Nu må der gerne komme lidt ro over det hele igen..

GOD SØNDAG ALLE

3 kommentarer :

  1. Lyder såååå hyggeligt skat:-) Næste gang skal vi 2 på date!

    SvarSlet
  2. Det lyder til at have været rigtig hyggeligt! :) Dejligt!

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise