Cupcake workshop...

30.10.2011Åhaaa, tænk sig at man kan etablere fysiske venskaber i blogland.. Igår var jeg sammen med en masse kvinder, der er kommet til at betyde så uendelig meget for mig.. Vi lavede cupcakes efter Julia // the Vintage Hausfraus kyndige vejledning.. Og jeg (surprise-surprise) har snakket mig hæs og besidder idag en tømmermænds lignende følelse i krop og hoved - på trods af at jeg kun nippede til et glas Asti...?!! Unfair..

Jeg skulle nemlig køre hjem samme aften fordi vi skal fejre min lille Mejses 1 års fødselsdag med den nærmeste familie idag.. Hun har egentligt først fødselsdag mandag, så der har farmand taget fri og vi kan tage hende med i Lalandia.. Hun er sådan en lille vandhund, og det ville hun bare elske..

Nå... Tilbage til cupcakes.. Nu er jeg jo nødt til at blære mig med mine nye evner overfor familien, der kommer senere idag! Men I skal da ikke snydes for et par snapshot fra igår, vel?

Knogler
Smukke smukke hjerter
Julestokke
ABC
My deer
Pasteller & glimmer
Den LÆKRE choko frosting jeg skal forsøge mig med senere idag
Tadaaaahhhhrrrr... Mine Cupcakes (inden jeg spiste af dem)
Vi havde hver især en bette tapas ret med

- - - 

Nu HAR du jo set min, men kunne du tænke dig at gætte de andres signatur kager, så kig forbi Julia

.....

RIGTIG DEJLIG SØNDAG TIL JER ALLE
.
...måske er det dig & mig, der skal hygge IRL næste gang....? - gotta love blogland!!

7 kommentarer :

 1. Det var noget så hyggeligt og rart. :) Jeg er så glad for at have mødt dig!

  SvarSlet
 2. Tak for sidst Louise:) Det er helt vemodigt, at det kun var 1 dag! Dejligt at se dig igen:)

  SvarSlet
 3. Skjøøøøøønt med skøøn på at se dig igår - tusind tak for sidst!!!!!

  SvarSlet
 4. Det var SÅ dejligt at se dig igen, Louise. Vi manglede vist kun, at tiden kunne pauses:) Håber vi snart ses igen!

  SvarSlet
 5. Ih min skæppe skønne Fru Madsen! Havde faktisk helt undervurderet hvor meget jeg havde savnet dig. Det var en skøn dag, og jeg nød hvert sekund!
  Håber at du og den lille familie havde en dejligt fødselsdag, og at dine cupcakes blev gode!
  Kram fra vikingen

  SvarSlet
 6. Tak for en hyggelig dag/aften. Tak for gode grin som altid. Jeg håber også, I havde en god 1-års fødselsdagsfejring :-)

  SvarSlet
 7. Jeg kunne bestemt godt være med på noget hygge :-)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise