Lige om straks...

08.10.2011

Er jeg på vej til blogtræf i Risskov skole udenfor Århus.. Arrangementet er skabt af den smukke Anna fra skønneste blog LARALIL..

Der er mange skønne tilbud i workshops - fx undervisning i hækling af oldemorsfirkanter og syning af bodystockings.. Og da MINE evner inden for disse to håndværk desværre læner sig op ad et ikke-bestået sy-kørekort i folkeren OG en hæklet svamp, der ligner en halvskæv penis.. Tjaa; så havde jeg proklameret at jeg ville underholde med hygge og sniksnak istedet..

Men, men, men... Nu skal jeg til HTML workshop istedet!! Hvor fedt er det ikk lige??!! Glæder mig sindssygt til at bare forstå LIDT af alle de kodelinier, jeg ikke har fået ind med modermælken som den yngre befolkning..

Bare rolig; jeg skal selvfølgelig nok hygge og snakke ørene af jer alligevel.. Og jeg glæææææder mig!!

De her farverige (men dog spiselige) badboys skal med.. De skulle være fine muffins i regnbuens farver.. Det fik de præstationsangst over - så nu kommer de som regnbuekage-boller istedet... Heh, håber de smager godt alligevel...

9 kommentarer :

 1. Jeg synes de ser lækre ud!-vi ses kl.9...

  SvarSlet
 2. Herligt:-) Og ja, jeg vil så gerne underholdes af dig, søde Louise;-) Vi ses lige om lidt!

  KH
  Anna

  SvarSlet
 3. Ha en dejlig dag til blogtræf - de ser lækre ud de muffins ;-)

  SvarSlet
 4. Det var skønt! Glæder mig til at ses igen :)

  SvarSlet
 5. Dejligt. (-:

  Ville blive glad hvis du gad tjekke min, og måske blive fast læser - http://sidselkh.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Tak for i dag - hyggeligt at se dig igen og skønne kager :-)

  SvarSlet
 7. De smagte rigtig godt :) tak for i dag, hyggelig at møde dig.

  SvarSlet
 8. Tak for en dejlig dag! Det var skønt at møde dig in persona!

  SvarSlet
 9. Neii hvor en hyggelig og sjov ide med farverne. Minder mig om da vi lavede "tryllekage" som barn :O)

  Åhr det med a-kassen i dit andet indlæg, uhh hvor kan de være tunge at danse med!

  <3 & dejlig dag

  Pia Sabine

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise