Nærvær..

11.10.2011

Står der på min kop der lige nu er med choko-kaffe.. Med den i mente sidder jeg lige og sunder mig ovenpå demotiverende a-kasse møde igår.. Heldigvis er jeg ovenpå igen, men hold da op man kan hurtigt komme i en dum kasse...? Jeg fik iøvrigt nogle super gode tips igår (efter råb om hjælp på facebook), som jeg helt klart vil følge op på..

Om lidt kommer mine svigerforældre og så skal der ryddes op udenfor til vinteren, ordnes nogle ting indenfor og gøres lidt rent..

Kan i alle have en helt fantastisk dag

5 kommentarer :

 1. Hey Louise..
  Det lyder for mig lidt som om man efterhånden ikke kan andet end at blive pillet ned efter at have været til møde hos sin a-kasse... Jeg hører det igen og igen. Håber dit mod er oppe igen! Held og lykke med det hele.
  Kh Julie

  SvarSlet
 2. Kære Louise,

  ja, desværre er det lidt en krig at være i det system. :( Utroligt at det skal være sådan, det burde jo netop være motiverende og fedt at skulle derhen, for at inspirere én til videre søgning.

  Jeg håber ikke det helt har taget modet fra dig. Hav en vidunderlig dag idag!

  Kram,
  C

  SvarSlet
 3. Håber du fik humøret op igen og at du snart kommer ud af det dumme system!!

  SvarSlet
 4. Det er altid dejligt med lidt chokolade-forkælelse!
  Det må altså hjælpe på humøret :)

  P.s. rigtig fint blog design du har - meget fint

  http://itsmypassions.blogspot.com

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise