På farten igen...

10.10.2011

I weekenden var jeg jo til det hyggeligste blogtræf..

Nu er det så mandag, mit fantastiske kursus er slut og idag skal jeg stille ret hos a-kassen, der gerne vil have mig til at søge lidt mere end den ene drømmestilling, jeg STADIG venter svar på..

Jeg er så klar til det møde!! Jeg kan ikke søge halvhjertede stillinger, jeg ikke mener så har været i tænkeboks omkring hvilke heldige firmaer, det skal have min fine ansøgning...!!!

Hey, måske kender DU lige et sted der mangler en Louise, med alt hvad jeg nu kan tilbyde...? Så sig endelig til!

8 kommentarer :

 1. Bare jeg kendte sådan et sted. Keder du dig, er du da tihvertifald velkommen i kbh!!

  Kh

  SvarSlet
 2. Den er bare så super fed den ansøgning - måske du kunne vise os nysgerrige mennesker lidt mere af den. Held og lykke med jobsøgningen.
  Mvh Tina

  SvarSlet
 3. Åhh, ville da elske hvis min arbejdsplads manglede såda en som dig, det ville bestemt give et friskt pust på hverdagen.. men vi er vist lidt for kedelige her:-/

  SvarSlet
 4. Held og lykke!
  Og gid jeg havde sådan et firma!!
  Helle.

  SvarSlet
 5. Superfin ansøgning :-) Jeg er sikker på at drømmejobbet lige pludselig kommer flyvende til dig :-)

  SvarSlet
 6. Åben butikken!! Og skidt med navnet!!Det er jo der dit brændende hjerte ligger, er det ikke?

  SvarSlet
 7. Hehe.. Det ku da godt være man skulle lade folk lure lidt mere i min fine ansøgning...?

  Jeg har vildt mange drømme og det blir spændende hvor jeg ender henne.. Meeeen jeg tror nu ikke butikslivet kalder på mig lige nu.. ;0)

  SvarSlet
 8. 10000 gange held og lykke med jobsøgningen. Jeg må lige sige endnu engang at jeg synes din ansøgning er meget fin, faktisk så meget at jeg overvejer at snuppe idéen.

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise