Tankemylder & skumle planer...

28.10.2011


Pheeeew... Tankemylderet banker på her til morgen (og i nat sku jeg hilse og sige)... Men det er sådan set tankemylder på den GODE måde, for den rummer et væld af muligheder og overvejelser til min fremtid.. 


Til jer der har fulgt med noget tid; skal jeg snart til jobsamtale (igen) til det, der ligner min drømmestilling.. Jeg er spændt med en lille smule nervøsitet på toppen... 


Gad vide om man så endelig er ude af dette forfærdelige system, som jeg synes A-kassen tilbyder af demotivering og pillen-ned.. Mig får de fisme ikk ned med nakken!! Tænk sig; man har smidt penge til et sted i laaaang tid for at forsikre sig selv - og så får man ikke det, man  har betalt for.. Gad vide om de kender til coaching, positiv motivation og boosting af selvværd?!! Jeg siger blot; stakkels de mennesker i ledighedskøen, der ikke kan se eller mærke deres eget værd - de er jo chanceløse!!! Jeg sender en hulens styrke og overskud til hver og én... I KAN GODT KLARE DET!!! 


- - -
Jeg er igang med at planlægge et GRATIS værktøj til bloggere om ja.....; at blogge, med hjerte og personlighed og om ikke at blive usikker undervejs i processen... Jeg ved ikke om jeg vil være den rette til at "undervise" andre, men jeg manglede sådan en manual da jeg startede min blog op.. Så hold øje med bloggen folkens; jeg håber at kunne lancere inden jul.. Jeg vil iøvrigt kontakte en del af jer for et interview med jeres gode råd & erfaringer med forskellige fragmenter i dét at blogge..


Derudover er jeg igang med at planlægge den kreative julekalender her på bloggen med 24 skøre ideer, links og atypisk juleinspiration.. Præcis som sidste år, er der "desværre" ikke så meget plads til klassisk julehed i rød, grønt og guld... Se sidste års julekalender her.. Vi starter 1. december og jeg har simpelthen så meget godt i støbeskeen til jer!!


Til slut er jeg ved at drukne i smukke smukke vintage-kjoler og toppe, retro stoffer osv.. Så jeg har lovet mig selv at gøre noget mere ud af shoppen i næste uge.. 


- - Rigtig dejlig weekend til jer alle - -
Min kommer til at indeholde cupcake-workshop med dejlige kvinder, Mejses 1 års fødselsdag og familiehygge

2 kommentarer :

 1. Det lyder rigtigt spændende både med tankemylder, gratis værktøj og ikke mindst julekalenderen. Jeg er rigtig glad for at følge din blog og finder meget inspiration her. Synes jeg bare lige du skulle vide:)

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 2. Vi er vist mange der glæder os til din guide :-)

  Og det der med jobbet - det skal nok komme!
  Har du brug for gode råd til jobsamtalen siger du bare til (på http://skthelena.blogspot.com) - jeg har efterhånden holdt nogle stykker af dem..

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise