Verdens heldigste pige..

03.10.2011

...Ihvertfald i følge hendes mor, der er liiidt misundelig på alle de fine vintagekjoler, dragter og strik Mejse har.. Vi har dog været elendige til at bruge dem.. Dels fordi de ikke er så praktiske i dagplejen og i hendes kravle/gå stadie - men også fordi de har ligget gemt væk i nederste skuffe og vi simpelthen glemmer hun har dem til rådighed..

Det er slut med det - for nu hænger de og pynter lige så fint på hendes værelse.. En feature, jeg tror hun bliver glad for når hun bliver ældre og selv kan bladre i hendes klæd-ud tøj (kassen hænger nemlig i børnehøjde)... Men lige nu, glæder det jo nok mest hendes vintage-snobbede mor!!

En samling søde figurer

Muuuuuums, em masse skønne outfits!


Er det bare MIG der er lidt misundelig på denne konstellation!!!?

14 kommentarer :

 1. Årh hvor er det bare fint!!! Jeg vil også have sådan et værelse!

  SvarSlet
 2. wow en samling.

  Og hvor er hun også heldig med det værelse, hvor er det bare flot.

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare hyggeligt, lækkert og gennemført ud. Og ja, det bliver da totalt et hit når hun når udklædningsalderen. Du skal have sådan et spejl med fløje, som kan klappes sammen. Sæt en fin sløjfe på, og så kan hun åbne det når der skal leges :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det fiiint, Louise!!! Jeg er min navnesøster dybt misundelig :)

  SvarSlet
 5. Nej det er jeg skam også, mine piger er desværre blevet for gamle til denne type værelse :-)
  Hun er heldig hende din Mejse.

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare gennemført fint! Sikke en heldig lille Mejse, du har :)

  SvarSlet
 7. Ikke bare skønne kjoler, men sikke et skønt værelse!! :D Hun er da for heldig!! :)

  SvarSlet
 8. Hun er godt nok heldig! Og sikke et fint værelse, flot sat op med kasserne!
  Hilsen en anden Maise-mor :-)

  SvarSlet
 9. Smukt, bare det var mig, der kunne klæde mig ud:)

  SvarSlet
 10. Nøj, hvor er hun en heldig pige! <3

  Efterårshilsner fra
  Christina

  SvarSlet
 11. Hvor ser det bare fantastisk ud. Det minder mig om, at Wilma i den grad trænger til at få pimpet sit værelse :-)

  Kram

  SvarSlet
 12. Jeg kan ikke svare på din mail? Får den retur af mail dæmonen :-)

  For at svare på dit spørgsmål: Det er ikke nødvendigt med internet, da det hele foregår lokalt på computeren. Jeg ved ikke om de har trådløst, vi kan komme på - spørg evt. Anna hvis det er nødvendigt for dig i en anden sammenhæng :)

  SvarSlet
 13. Jeg er meget misundelig.. men også super glad for at du deler.. Nu har jeg fået en sørens masse inspiration til når mine tøsers værelser på 1. salen skal indrettes ;-) Så tak!!

  SvarSlet
 14. Nej, det er bestemt ikke kun dig - jeg er sørme også misundelig. Tror bestemt at din ide skal gentages på min lille frøkens værelse.
  Tak for inspirationen, Louise :-)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise