11-11-11 kl: 11:11:11

11.11.2011

Som Marolle så fint har udbedt er hermed mit 
11-11-11 11:11 billede... 

Jeg satte mig nemlig ned (ohhh, the joys of unemplyment) 
og mediterede i minutterne omkring det magiske tidspunkt...
Det er faktisk ikke noget jeg ellers gør så meget i, når jeg er alene... 

Jeg ved egentligt ikke hvorfor, men det er som sagt ikke noget jeg normalt gør, ligesom jeg helst ikke laver clairvoyancer når jeg er alene hjemme... 
Det er vel noget med en tryghedsfølelse, HVIS nu der skulle ske noget..?


Der kom en masse gode tanker ned og nogle nye mål i at blive bedre til at rose mig selv; 
istedet for altid at kræve det umulige af mig selv.. 
Det var faktisk en meget smuk oplevelse og jeg sidder med en varm følelse af RO overalt i kroppen nu.. Bestemt ikke sidste gang jeg vil "vove" mig ud i en meditation ALENE...

Glæder mig til at se, hvad alle i andre lavede!


3 kommentarer :

 1. Hej, Louise, jeg var i haven og rev de nedfaldne balde sammen, og hvor er det blevet pænt:)
  Glemte totalt den tal-magi og gik i gang med min egen meditation-i haven:)

  SvarSlet
 2. På din opfordring satte jeg hele 4.a til at meditere kl. 11.11 - 11.12. De skulle ønske og tænke gode positive tanker for deres liv. De lå med lukkede øjne på bordene og det samme gjorde jeg.

  Et smukt øjeblik!
  Smil fra Mia

  SvarSlet
 3. @Kristina - det kan for nogen (ikk mig, hehe) også være fuldstændig meditativt at gå og nusse i haven.. Og den magiske 11-tid er vel også blot en god undskyldning for at vågne op i sit tanke mylder? det er vigtigt man kan det hver eneste dag tænker jeg...?

  @Mia; haha - det varmer mit hjerte at se en hel skoleklasse PLUS lærer ligge på bordene og visualisere sig en fantastisk fremtid... Det er super cool, og jeg er glad/stolt af at jeg har været en inspiration til dét... Hvor var du i MIN skoletid... ;0)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise