11/11 11... 11:11

10.11.2011


Nu er det snart....

Dette er en magisk dato (ikke kun at blive gift på), men også en dag hvor jeg vil anbefale dig at sætte dig ned uanset hvor du er. Luk øjnene i minutterne omkring kl 11:11... Tag i mod den nye tids energi - velvidende at vi selv har muligheden for at skabe vores dag lige så vidunderligt som vi vil (præcis som vi desværre også kan trække os selv i den modsatte retning)..

Sig til dig selv (hvis du har lyst); nu starter jeg på en frisk med nye øjne og masser af mod på livet... 
Nu handler jeg og tager ansvar for mit eget liv & lykke...
Jeg fortjener al mulig lykke & kærlighed. Jeg er perfekt..


(go hey; skier der ingen "magi", så har du ihvertfald lige reddet dig en lille pause og fokus på dine behov, hehe)

3 kommentarer :

  1. Det er åbenbart ikke helt tilfældigt hvad der sker omkring den dato.

    SvarSlet
  2. Tror jeg vil følge din opfordring! Har brug for ny energi...

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise