Ahmen altså Asli...

06.11.2011

Tusind mange tak for den smukkeste vintage jakke søde Asli // frøkenen og baronen - jeg er sindssygt glad for den og kører ikke mig selv ned over, at den ikke kunne knappes i de inderste huller (for de er nemlig syet til; ergo kunne forrige ejer HELLER ikke passe den.. Yay)


Asli har den skønneste blog og er super sej til at hækle, har den skønneste bil & campingvogn.. Og så er hun SØD, som i virkelig sød... Så kender du ikke hendes blog har du altså gået og manglet noget, du ikke vidste du manglede... Tjek den lige her

4 kommentarer :

 1. Søde Louise! Vi skal da se den på, uanset hvilket knaphul der passer! Den er virkelig fin!

  SvarSlet
 2. Den var bare så fin til dig, Louise!!

  SvarSlet
 3. Den er også bare LIGE dig! Jeg synes, det er topsejt, at du lige fik den i bonus :)

  SvarSlet
 4. *Fnis* jeg bliver jo helt fjale over de søde ord. Tak, Louise. Den jakke har fået et meget bedre hjem hos dig, end den nogensinde kunne få hos mig :-)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise