Hovsa #2...

30.11.2011Vi har det keeeeeedeligste hjørne i køkkenet, som jeg nu har tryllet knapt så kedeligt... Jeg malede DIREKTE på væggen, som også gav mig lidt præstationsangst (præcis som bag fladskærmen).. Men tænkte at hvis det gik helt skidt; så kunne jeg da bare dække det med noget tapet...

Men jeg synes faktisk, det blev ganske okay.. Og det allerskønneste; Mejse ELSKER farverne og aer dem, og det er lissom blevet hendes lille hjørne under ulvetimen, hvor maden ikke kan blive færdig hurtigt nok..8 kommentarer :

 1. Ihhh hvor er det fedt! Du må gerne komme hjem til mig og male i frihånd! Hold op hvor er du dygtig!

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud og hvor er du modig, sådan noget ville jeg slet ikke ture at begive mig ud i.
  /Maria

  SvarSlet
 3. Det så SEJT og flot søde, tror også snart jeg skal kaste mig ud i sådan noget projekt, men ja jeg tør jo heller ikke rigtig hehe,, men du bare SÅ god.. :D

  SvarSlet
 4. Hahahahaha så står mini-Louise og prikker nissemanden lykkeligt i øjnene... Hvor skønt..
  Jeg synes stadig, Frede er for cool, at han ikke kommer hjem med et fodboldmål og 4 bannere til stuen i protest over dine lopper, vægmalerier og bambier :)
  Stort møs

  SvarSlet
 5. Næh, hvor fint! Og ihh, hvor er hun kær, hende bete Mejse :-)
  Og Frk. Trillinggaard altså - sikke fint her er blevet på bloggen! Har du selv været i gang? Det kan være du skulle hjælpe mig lidt? Jeg kan simpelthen ikke få min header centreret, og det er SÅ træls!
  Knus Louise

  SvarSlet
 6. Virkelig fint. Nu er det da bestemt ikke et kedeligt hjørne mere!! Hvor er din Mejse dog skøn!!
  Solhilsner Stine

  SvarSlet
 7. Haha - tak for jeres søde kommentarer.. det eneste Frede sagde var dette; "du kommer heldigvis selv til at male over når vi skal sælge engang"..

  Men han er nu helt med på den efter han har set hvor glad Mejse er for det, og hygger sig med den lille nisse.. Hehe - mit held måske...? Han er nu ikke rygrads-løs, men jeg får lov til riiiiigtig meget herhjemme...

  GLÆDELIG 1. december!!

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise