Imponeret med respekt på toppen..

16.11.2011

Se lige disse fine (nogle nooooget dystre) streetart løsninger.. Er fuldstændig målløs..
Alle fundet på denne side

8 kommentarer :

 1. WOW!! Tak for det indlæg. Jeg ELSKER street-art... det gør bare hverdagen lidt mere farverig! :D

  SvarSlet
 2. Hold da op det er vildt!! Bukker mig i støvet, sikke talenter. Tror da lige man skal ind og kigge nærmere på den side!

  Dejligt indlæg, tak:)

  SvarSlet
 3. Det er da bare helt vildt flot, wauw

  SvarSlet
 4. det er så fedr. de lavede det til århus festuge på store torv. Dog skal man se billederne gennem et specielt glas før effekten kommer frem. Der sys jeg lidt af magien forsvandt da jeg fandt ud af det,
  Men sys stadig de er vildt fede :O)

  SvarSlet
 5. Det er så vildt med sådan noget kunst! Jeg ville godt opleve det i virkeligheden.. Synes bestemt at de burde lave sådan noget rundt omkring inde på strøget i Kbh, det ville være så fedt :)
  Sjovt, som at folk på sådan nogle billeder altid går udenom "hullerne" :D

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise