Kan et NEJ virkeligt blive til et JA...?

18.11.2011

Billede lånt på google

Idag fik jeg ENDELIG svar på jobsamtalen, til dét jeg troede ville være mit drømme job.. Det blev desværre et nej, hvilket jeg selvfølgelig er enormt trist over... MEN.... Når jeg har tørret mine øjne og tænkt tingene igennem med min "all-loving" og postive tankegang som jeg jo også besidder - ender dét NEJ måske med at blive til min fordel i sidste ende.. 


Og så kan vi jo ligeså godt kalde det et JA.. 
Et ja til livet; MIT liv - Et ja til drømme og et JA til mit hjertets sande vej

Jeg er allerede oppe på hesten igen; de jobansøgninger jeg har haft syltet noget tid grundet samtalen - er nu sendt afsted; med masser af hoppende glæde, personlighed, hjerte og MIG.. Desuden har jeg nok stadig en masse drømme i maven der måske ikke er færdige med at blive overvejet... 

8 kommentarer :

 1. Dejligt du altid formår at se det positive i tingene :-)

  SvarSlet
 2. Kære Louise, du er simpelthen et forbillede af format. Tak fordi du deler dit dejlige positive væsen. Jeg er sikker på du snart finder dit helt rigtige kald <3

  SvarSlet
 3. Hold op hvor jeg beundrer din tilgang til tingene! Respekt herfra:)

  SvarSlet
 4. Kære Louise

  Hvor er det bare sejt, at du kan finde positivteten frem. Du skal nok finde din rette hylde - det er jeg SLET ikke i tvivl om! Jeg ville elske at arbejde sammen med dig.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 5. Du har ret, Louise, det er noget andet der venter på dig. Prøv at meditere på det, hvad ser du?
  Knus og held og lykke til dig:)

  SvarSlet
 6. Ja op på hesten igen. Ligesom jeg. For jeg har eddermame også fået mange nej'er... men det slår os ikke ud, vel. Det gør os bare stærkere...

  SvarSlet
 7. Sikke et dejligt indlæg, på trods af den triste nyhed. Mange kunne lære af din tilgang til tingene - især mig! ;o) Er også sikker på at alting nok skal falde på plads en dag. Især med den indstilling du har :D

  SvarSlet
 8. Der er ikke andet for end at forsætte kampen, det er ikke altid nemt. Men noget havde du fat i, ellers var du ikke kommet til samtale. Inspirerende humør du har.

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise