1. DEC - Giv din blog en jule-makeover...

01.12.2011

GLÆDELIG 1. DECEMBER
Og velkommen til den første låge i min kreative julekalender 2011. 
Fyldt med kreative, anderledes og skrupskøre påfund - anti traditionelt og anti-kedeligt i min optik
Som i kan se har jeg lavet mig selv en hyggelig lille juleheader, ganske enkelt 
(for dem, der kan finde ud af photoshop selvfølgelig

- - -

Hører du ikke til de grafisk kyndige, er jeg sikker på der er hjælp at hente hos disse dygtige blog-kvinder:


Joan // Wooz
- - - -


Du kan også finde en masse sider, der leverer baggrunde, header, og komplette temaer kvit og frit:
- - - ETSY kan du finde mange (forholdsvis billige) løsninger
(søg fx på header, design eller template)

- - -


Lad den sødeste sne falde over skærmen:
Klik lige her for at få det på din blog


Google kan hjælpe dig med at finde søde baggrunde og andet sjovt
 - men husk lige at tjekke op på copyrights osv

SKYND dig at give din blog en julemakeover
(og giv mig et tip - glæder mig til at se det)

8 kommentarer :

 1. Tak for linket :)

  Jeg har ikke glemt dig !! Er bare liiidt presset for tiden!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. Tak for inspirationen - ligger hjemme med en omgang forkølelse, så har været i gang med at lege lidt.

  http://www.frumillascupcakes.com/

  SvarSlet
 3. her skal jeg da læse med - har lige tilmeldt mig og tak for sneen, den har jeg ledt i timevis efter - godt nok sneer det ikke meget på bloggen som jeg gerne ville ha´, men måske kan jeg jo rette lidt op på det, i hvertfald tak for link :)

  SvarSlet
 4. TAK for sneen. Det hygger - nu vi ikke har den rigtige af slagsen :-)
  Er der en måde, man kan få det til at sne lidt mere??

  SvarSlet
 5. Mange tak for tippet! Jeg er ikke så øvet i det med den header, så jeg har blot drysset lidt sne ud over bloggen:-)

  SvarSlet
 6. Sikke god info for en ny blogger som mig. Må hellere få kigget lidt på mit blogdesign en dag.
  Vh Tina/www.frkschmetterling.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Super fin jule header du har lavet. Skønne farver
  Jeg har et lille tip i den retning (sikkert et mange kender i forvejen). Jeg har nemlig lavet en mini header til alle mine indlæg i min retro julekalender, der køre på min blog. Dvs jeg starter alle indlæg med den. (behøver jo ikke handle om jul, men hvis man har noget fast tilbagevendene på bloggen, er det en god måde at vise det på.)

  SvarSlet
 8. Ihhh Louise, det er en GO' julekalender! Jeg vil lave en julemakeover på Stjerneglimt i weekenden for at fejre, at BA er klar til aflevering! Så må man nemlig gerne lave sjov og spas igen ;-) Glædelig jul! K.h. Sasia

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise