13. DEC - Julenisse landskab..

13.12.2011

GLÆDELIG 13. DECEMBER
Idag finder du en helt landsby bag lågen.. Og selvom JEG kun har nået at lave kirken, kan jeg godt dele den gode ide med dig! Du kan vælge ordinære julefarver eller gøre som mig og udvælge klare pasteller til din by..print mønstret ud til landsbyen lige her

4 kommentarer :

  1. He he...Nu siger du klare pasteller, men jeg kan altså kun se pink, pink og mere hot pink ;)

    SvarSlet
  2. HIPSTAMATIC forvilder farverne - i promise... Den er lyserød, og sart mintgrøn min kirke...

    SvarSlet
  3. Hvor er det bare skønt og retro på den vildt lækre måde, dejlige Louise!

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise