16. DEC - Pakker ind...

16.12.2011

billede lånt på google


Jeg er i fuld gang med at pakke ALLE vores gaver ind (pyyyyhhhh, der er mange!!); samtidigt er jeg ved at samle alle de fine links jeg har fundet med masser af inspiration til julegavernes indpakning & gavemærker til jer... Det kan i glæde jer til; de indlæg kommer i morgen & overmorgen...

Må men idag er der faktisk kun at pakke mine gaver færdige, 
så jeg kan flashe dem i morgen sammen med links...

Indtil da kan i nyde denne inspiration fra sidste år

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise