17. DEC - Kreativ julegave indpakning...

17.12.2011

GLÆDELIG 17. DECEMBER
Jeg elsker kreative indpakninger (hvis tid og overskud tillader det - det er det halve af at give og modtage for mig.. Så hermed en hulens masse links til sjove og kreative indpakninger til årets julegaver.. 
(stay tuned; imorgen kommer links til fine til & fra kort)

sprælle-rensdyr - download her


fimo/ler gavemærker, kombineret med garn & stof - set her


dobbeltklæbende tape + glimmer - set her

airail tema - download her


stof motiver på pap og garn - set her

sløjfe mm - lige til din printer - set her

...og nu laver jeg lige den nemme (og indlægget blir simpelthen for laaaangt ellers), for har lidt travlt idag...

SE RESTEN PÅ MIT


2 kommentarer :

  1. Hej hvor er de bare fine, syntes især dem i genbrugspapir er fine. Ville ønske jeg havde tid til at gøre så meget ud af gaverne. ha en dejlig jul.

    SvarSlet
  2. Kære Louise! Jeg har det præcis som dig! Indpakningen betyder næsten ligeså meget som gaven. Der er ikke noget bedre end at give en gave, som modtageren næsten ikke kan nænne at pakke op, fordi den er flot :-D

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise