18. DEC - Gratis julegave mærker - print-selv..

18.12.2011

Mange af disse links er iøvrigt fundet via den fine blog Creature comforts

Disse er YUMMI - download her

 En yndig lille hjort - download her


vintage-agtige - download her


Lækre nuancer - download her


Disse er fundet lige her

Nuser - download her

Mine favoritter - download her

Klassiske, men søde - download her

Hjooooooort - download her

super fine - download her

Tjek lige min "bette samling" på 
PINTEREST ud også..
(og følg mig endelig derinde - er fuldstændig BESAT af det for tiden...)


2 kommentarer :

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise