3. DEC - Skal du ha et lille JULE-PUT(z)....?

03.12.2011

GLÆDELIG 3. DECEMBER
Og lad mig nu præsentere jer for det mest fantastiske koncept jeg længe har set; 

billede lånt her

nemlig Putz /glitter houses ...
Små søde huse i pap, dækket med glimmer og alverdens finurlige detaljer - alt efter hvor cute man lige kan rumme det.. Man kunne også vælge at gå mere retro tilværks med funkis-stil og klassiske biler.. Hvis det var mig, der skulle lave disse, gik jeg ALL IN i pasteller, glimmer og hjorte...


KØB FÆRDIGE HUSE PÅ FX ETSY

køb her

køb her

lavet af vintage postkort - køb her

køb her

køb her

- - -

LAV DEM (helt) SELV

gratis mønster + vejledning her

gratis mønster + vejledning her

gratis mønster + vejledning her

gratis mønster + vejledning her

gratis mønster + vejledning her

- - -

ELLER SNYD LIDT:
denne sælger på ETSY har flere forskellige start-udgaver

også her finder du nogle søde modeller

og så smukt kan det se ud med en hel landsby:

billede lånt her

Når jeg det ikke i år, jeg simpelthen igang næste år!!

6 kommentarer :

 1. Ja, det er et fantastisk koncept, og jeg vil også i gang! Jeg tror dog bare ikke, der er plads til at lave en hel lille landsby - men skønt er det!

  Tak for de gode links:-)

  KH
  Anna

  SvarSlet
 2. Fedt! Næste år må der en hel landsby til. Fed udvikling af de gammeldags nissebyer. Tak for links :)

  SvarSlet
 3. WOW, hvor er de søde. Har godt set dem før, men tænkte slet ikke at man kunne lave dem selv (men selvfølgelig kan man det). Jeg ser to byer for mig, en i bedste "Mad men" stil eller en hel by med honningkage agtige huse...suk, vil gerne have en julegave på forskud, nemlig 5 ekstra timer i døgnet - af den friske slags.

  SvarSlet
 4. Næh, hvor fint... Jeg skal da vist et smut forbi etsy og købe materialer ;)
  Kh Line

  SvarSlet
 5. ihhh jeg er da solgt!! Hvor er det smukt..

  SvarSlet
 6. Ihh hvor fint. Tak for en superfin idé - omend temmelig omfangsrig ;-)
  Har faktisk næsten allerede udgangspunktet til sådan en lille landsby stående på mine forældres loft. I 80'erne var der ofte sådan nogle udklipsark til huse og lignende vedlagt ugebladene, og min tante tog dem altid fra til mig, fordi hun vidste jeg var vild med at klippe/klistre, og min mor har gemt mine forskellige byggeprojekter på loftet under de gamle karlekammersenge. Tror da jeg må opdatere dem lidt til jul og måske stille togbanen op sammen med.

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise