4. DEC - Filtkreationer...

04.12.2011

GLÆDELIG 4. DECEMBER
Jeg er VILD med filterier, jeg har bare aldrig fået startet på dem.. Det ser dog forholdsvis hyggeligt nusse-nusse agtigt ud, og jeg tror godt jeg ville kunne i sofaen og producere et par stykker foran en dejlig julefilm?

Hvad med dig?
Får du ikke bare lyst til at hive dit filtlager & nål/tråd frem når du ser disse eksempler:

Køb mønster her

køb mønster her


køb mønster her

 køb her

køb her

køb her

køb her

køb her

køb mønster her


Denne er til søde ASLI

køb her

køb mønster her

køb her


fin broche køb her

køb mønster her


køb her

køb her

køb her


køb her

køb her


køb her

køb her

køb her


køb her7 kommentarer :

 1. Det er nogle rigtigt fint filt ting du viser frem. Jeg skriver fordi jeg er ved at hive håret ud af mit hoved i frustration!
  Jeg synes din jule-header-idé er skidegod og var straks klar med noget hjort på min egen blog. Eneste problem er, at jeg simpelthen ikke kan komme under 300 kb. Jeg åbner et jpeg billeder i photoshop, sætter resulotion til 72 og with ti noget der er lige omkring 900 px. og mit skide billeder er ALT for stort. Findes der andre tips til at komme ned i fil-størrelse.
  Det er en .ai fil jeg har eksporteret til jpeg og efterfølgende forsøger at minimere.
  (det er ikke problem at komme ordenlig ned i størrelse på eks alm fotos, som jpeg)

  *Fru Frustreret

  SvarSlet
 2. Hehe.. Prøv lige at gemme for Web & devices istedet, så skulle du gerne få mulighed for at kunne bestemme fil størrelse selv (og tjekke at det ikke går for vildt ud over kvaliteten?)

  Glæder mig til at se dit resultat - og forhåbentligt med alt/ det meste af håret på sin vante plads..

  Klem

  SvarSlet
 3. Haha! Jeg scroller ned. Ser en sød campingvogn og tænker NEEEEJ, hvor fiiint! Og ser så, at du har skrevet, den er til mig. Så sejt :-D

  SvarSlet
 4. Kære Louise

  Du er simpelthen fantastisk til at finde tingene!

  KH
  Anna

  SvarSlet
 5. Sikke nogle smukke ting du har fundet frem :o)

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare nogle skønne ting! Hæklenålen får pause i aften når jeg sidder foran fjerneren og filten kommer helt sikkert frem! Tak for gode links og ideer! Rigtig god dag:)

  SvarSlet
 7. Der var rigtig mange fine ting i filt.

  Jeg selv lavede lidt sidste år og det er faktisk rigtig hyggeligt at sidde med.

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise