7. DEC - Pimping af juhuuuhle-tøj..

07.12.2011

GLÆDELIG 7. DECEMBER
Bag denne låge  gemmer sig en masse inspiration primært til de små - men også til dig med den barnlige sjæl intakt.. Man kan selvfølgelig købe alt, men man kunne også tillade sig at blive en smule inspireret til at pimpe sit helt eget sæt..

Jeg har iøvrigt købt købt en ternet vintage kjole til Mejse, der nu har fået det fineste juletog broderet af min svigermor (ja, ja - skal noooook vise den senere) - og så er jeg igang med et andet lille tøj-projekt til lille Mejse, som jeg også glæder mig til at vise jer!


Men nu til inspirationen af pimping, aplikationer & fine effekter:

fundet her

fundet her

fundet her

fundet her

fundet her

fundet her

fundet her

fundet her

fundet her


fundet her

fundet her

fundet her

fundet her

fundet her

fundet her

fundet her

fundet her

fundet her

fundet her

fundet her

fundet her

fundet her

fundet her

Får du ikke bare VILDT lyst til at applikere et eller andet fantastisk på dit eget eller bettefisens tøj? Så er vi altså klar til julemåneden BIG TIME.... Mmmmm

2 kommentarer :

  1. Fantastisk - jeg bliver da nødt til at rode mig ud i noget med en body til mindste prinsessen. Tak for inspiration :)

    SvarSlet
  2. thanks for including us from Wild Juniper ( www.wildjuniper.etsy.com )

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise