Alene & ensom....

06.12.2011

Først var han alene med en masse indestængt kærlighed

Pludselig kom DRØMMErensdyret med posten

Siden har de ikke kunnet stoppe med at kysse...

Hr & Fru rensdyr ønsker alle en kærlighedsfyldt jul


TAK FOR GAVEN LAURA
Jeg føler mig så heldig, tusind tusind tak!!!
5 kommentarer :

 1. waaaaaaaaaaaaauw hvor er de bare søde! Hvor har du mon fundet dem?

  SvarSlet
 2. De ser da bare super nice ud :)


  Hilsen

  Jesper
  iphone 4 reparation
  http://www.mobilreparationer.dk/

  SvarSlet
 3. Sjovt. Jeg fik Fru Rensdyr for MANGE MANGE år siden (engang i '70erne) af siden har den bare hørt til min jul. Sidste år fandt min datter så en magen til (bare ikke så nusset som min). Så nu står min 2 Fru Rensdyr ligesom dine og hygger sig.

  SvarSlet
 4. en vaskeægte kærligheds historie. Jeg er VILD med det.

  Kram

  SvarSlet
 5. Naiiiiiii...... Sådan en lille fyr havde min mormor, da jeg var lille... Jeg ELSKEDE den! Hvor er du heldig :)

  Kh Betine

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise