Godt nytår...

16.01.2012

Pheeeew - sikke en lang blog-pause jeg har taget mig!! 
Jeg håber ikke i har været bekymret for mig, for jeg har været ret så stresset, men det har været på den gode måde!! 

Lille vandhund


Vi var i Egypten med lille Mejse imellem jul & nytår, og SIKKE hun dog nød hvert eneste sekund! Hun gik lange ture, dansede, charmerede, badede og grov hyggede sig.. Hun var en drøm under flyveturen, og folk stoppede os flere gange for at spørge om hun dog altid var så glad.. Altså; nogle gange er det jo rart at andre kan se det man mærker inde i sit moderhjerte...

Jeg er lidt tættere på at finde ud af en løsning på mine karriere-bekymringer, men det skal jeg nok dele meget mere ud af - når jeg når så langt... Det er virkelig en spændende tid for mig og mine sommerfugle i maven... Nu mangler jeg blot nogle få brikker, før det hele kan gå op i en højere enhed..


Det er en spændende tid med Mejse lige nu; hun er begyndt at sige små ord som "nej", "far" og efterligner os konstant.. Hun takker nej til sutten i barnevognen og sover alligevel.. Og så har hun accepteret den kolde tyrker mht nat/putte-flasken jeg har budt hende... Til gengæld tilbyder jeg hende mælken i glas med sugerør (som hun også lige har lært at bruge).. Det blir dog kun til et enkelt sug, og så gider hun ikke det mere... Hun har fået temperament, men er stadig åben overfor en forklaring, og så forstår hun så mange ting, som jeg ikke synes hun burde kunne endnu.. Nå ikke mere pral fra den stolte moder...


Jeg håber i alle er kommet godt ind i 2012, som jeg er sikker på bliver et helt unikt år for os alle sammen.. Tak for jeres tålmodighed med mig, og forståelsen for min priortering...


Masser af klem
Louise
7 kommentarer :

 1. Kære Louise

  Hvor er det dejligt, at du er tilbage:-) Måske du har lyst til at komme med til krea-dag d. 25. februar? Det var SÅ hyggeligt sidst og er bare ikke det samme uden dig.

  Og ja, det er en fantastisk udvikling, der sker nu, med Mejse. Det er så dejligt, når der begynder at komme ord - og skønt, at hun trives!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Kære Louise

  Dejligt at høre fra dig :-) Og hvor er hun bare blevet stor og skøn hende Mejse! Jeg har sendt dig en mail, som jeg håber, at du har fået - og ikke mindst kan bruge.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Kære Louise :)
  Dejligt at du er tilbage på blog-pinden igen :)
  Og sikke nogle dejlige billeder af Mejse - det lyder skønt med alle de nye spændende ting der sker med hende nu :)

  SvarSlet
 4. Jaah du tilbage, skønt Louise kæmpe kram til dig :D

  SvarSlet
 5. Dejligt med et pip sødeste - god prioritering, det virker som om det er det helt rigtige lige nu!!! Åh så spændende, glæder mig til at høre mere :)

  SvarSlet
 6. god prioritering - velkommen tilbage. Glæder mig til at følge dig i 2012
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 7. hej louise, tænkte lige forleden på dig, så det er dejligt med en opdatering og at alt er vel :)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise