Napper da lige en EKSAMEN..

28.01.2012


Pyyyh, jeg skal til eksamen.. Og ikke i hvad som helst; nemlig på den alternative aftenskole jeg går hos.. Her har jeg lært alt det fundamentale omkring clairvoyance - og det er så dét, der skal forsvares nu... Jeg har trænet alle emnerne, så jeg nu kan huske/skrive det udenad - så burde jo være dækket godt ind!!. 

Meeeen hvis du ikke skal noget omkring kl 12:30, må du da meget gerne lige krydse fingre for mig

- - wish me luck - -


12 kommentarer :

 1. Jeg krydser alt, hvad jeg kan:)

  SvarSlet
 2. Held og lykke! :)
  Krydser alt hvad jeg kan :)

  Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Held og lykke. Krydser finger

  SvarSlet
 4. Held og lykke. Jeg krydser:)

  SvarSlet
 5. Pøj pøj - med eksamen - håber det går super :)

  PS Ælsker din blog - det er seriøst den bedste på min blogroll :)
  - dine farver
  - dine links
  - dine gode billeder
  - din inspiration
  - din kreativitet

  Tak fordi du er dig :O)

  Du er sej :O)

  Vh Tantepap
  http://tantepap.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Nøøøøj - tak for alle de søde ord... De varmer, tak tak! Klem Louise

   Slet
  2. Du velkommen :O)

   Ps.. og ælsker by the way også dine kjoler.. :O)

   Slet
 6. Jeg krydser fingre!! :) Held og lykke!

  SvarSlet
 7. Rigtig meget held og lykkes, søde Louise. Du skal nok klare det med bravour!:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 8. TAK for alle de gode tanker - er sikker på at de førte mig på rette vej!! Jubiii - jeg bestod, og det var bare RART!

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise