Nisser i januar...?

17.01.2012

Så FIN var den pakke jeg modtog - med et genialt rim endda (imponeret)

(jaja - jeg fik gaven allerede i december, men der var jeg lissom virkelig hængt op, så indlægget kommer først nu - 
ligesom MIN nissegave til en heldig pige også først er ved at finde vej til posthuset nu)

Indeni pakken gemte der sig disse to smuksakker fra den sødeste
Jeg knuselsker dem allerede og dejligt med noget pynt nu, når man har pillet alt det fine julepynt ned og stuen føles lidt keeeeedelig!

TAK Maiken - og undskyld mit sene respons

4 kommentarer :

 1. Hvor er de bare fine!

  - og ja, DEJLIGT med lidt januarpynt, nu hvor der er så tomt og mørkt og trist efter julen.

  SvarSlet
 2. Det varmer mit hjerte at du blev så glad for gaven. Om det kommer på bloggen er nu underordnet for mig... ;)

  PS: Brugte du de clairvoyante evner til gætteriet? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehhe... Næh, jeg snød ikke... Og var bare totalt blank, for jeg modtog pakken lige inden jul/ferie... Så det var rart du gav dig til kende søde Maiken... Mejse er fuldstændigt vild med dem og peger på dem dagligt.. (er blevet nødt til at flytte dem ud fra hendes rækkevidde - det er mooooooooorrrrrsssss)... TAK

   Slet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise