Så er der serveret..

26.01.2012

Ihhhh, hvor vi har meget sjov ud af vores lille IKEA køkken... Igår var Mejse hjemme hos Mor med ret voldsom øjenbetændelse, og SÅ skulle der leges; dækkede op til alle bamser og dukker.. Mejse synes det var megasjovt at sidde til bords med dem + at give dem mad...Ja.. skiltet er stadig på fanten, for den synes hun er sjov at fifle med...
tak for mad

- - - 

Lågen er også ret så skæg skulle jeg hilse og sige!

5 kommentarer :

 1. Hvor er hun sød dejlige billeder :) Isabella elsker også sit IKEA køkken.

  SvarSlet
 2. Hvor er hun dog skøn! :D

  Jeg har gang i en Give Away, som jeg da synes du skulle deltage i.
  Se mere her: http://frkstubba.blogspot.com/2012/01/en-lille-give-away.html

  Hilsen Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Nårh hvor hyggeligt :-)
  Håber snart du kigger forbi i mit køkken ;-)

  SvarSlet
 4. Det der øjenbetændelse er da ude efter os alle for tiden. Jeg tror ikke, der er nogen børn i vores omgangskreds inklusiv vores eget, der er sluppet, og jeg sidder pt og frygter, at jeg selv har fået stadset og vågner i morgen helt klistret til.
  Mejse ser nu ud til at hygge sig fortrinligt alligevel. Freja er noget generet af det. Kommer du egentlig med til kreadag?
  Kh Line

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise