90'er hygge...

26.02.2012

meatlover...?
..... når det er ALLERbedst!!! Har grovhygget med et dejligt, skønt & fantastisk vennepar denne weekend... Børne/familie-hygge og voksen-kvalitetstid når ungerne var puttet - med rigelige mængder rødvin og raclette... (((JEP)))... Hvem sagde at racletten var 90'er kikset?!!! Jeg er ihvertfald en fan!! Vi har aftalt at næste raclette-aftale må være med machende 90'er outfits og musik (jeg skal nok levere kjolerne, hehe)...

vino, vino, vino
så smukt kan det gøres
æggekagen blev liiiiidt brændt på snuden... wuuuups

Det skønneste ved denne tilberedning er at man ikke kan grovæde det hele i løbet af 12 minutter, men er tvunget til at tage det stiiiiiiillle og roligt... Og det var godt for mig at prøve!!


Lykken ville at min brormand tilfældigvis havde én stående, som jeg hellere end gerne måtte aftage... 
Jeg så nu er jeg også en stolt raclette-ejer... YUM YUM

Er du også en fan?

15 kommentarer :

 1. Har da selv en raclette!! firkantet style!! elsker den overalt i verden og den hiver jeg altid frem når noget skal fejres!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var min første gang... Det var slet slet ikke ringe - jeg kan se uanede muligheder i den lille sag!!

   Slet
 2. Jeg er MEGA FAN! Det er da en skøn måde at være sammen på :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. HAHA, godt jeg ikke er alene (vidste ikke om det var lidt en no-no at indrømme!)

   Slet
 3. Mmmmm mums, synes nu det er ret så hyggeligt at alle laver deres egen mad og som du selv skriver, så har man ikke spist på under 10 min. Jeg vil også gerne indrømme at vi har sådan en i hjemmet:0)
  /Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. SÅDAN Maria... Lad os bare stå ved det - jeg tror på vi er igang med at skabe en trend!! Hehe

   Slet
 4. Det er så hyggeligt at lave mad på den måde! Det er lidt ligesom med fondue - det er også ved at være nogle år siden, jeg sidst har fået det! Fondue burde da vist snart få renæssance!

  SvarSlet
  Svar
  1. JEP... Havde gået og sukket efter fondue rimelig længe, men Frede har sagt nej hver gang; "fordi det stiiiinker" - så det her var et udemærket kompromis... Jeg tror så meget de halv-kiksede spisemetoder som raclette og fondue snart bliver genopfundet med mere moderne opskrifter og ideer... Vi er bare først med det nye ;0)

   Slet
 5. Vi bruger vores om sommeren på terrassen, synes det er så hyggeligt og børnene er vilde med den. Men kun udenfor for jeg synes den sviner noget. Så hjemme hos os er det en sommer ting, vi kan glæde os til (0:

  SvarSlet
 6. Jeg er også mega fan af Raclette! Derhjemme fik vi altid fondue nytårs aften, så langt tilbage jeg kan huske.. Og for godt 10 år siden, blev fonduen udskiftet med raclette. Og den tradition holdte jeg ved lige, da Henrik og jeg holdte nytår alene hjemme i år, så hyggede vi med raclette. Synes det er så hyggelig en måde at spise på :D

  SvarSlet
 7. Total raclettefan :) Det er så hyggeligt og samger rigtig godt i laaang tid :)

  SvarSlet
 8. Jeg er også raclettefan, men desværre får vi det bare meget sjældent. Det er hyggeligt at sidde over maden så længe.

  SvarSlet
 9. Jep, jeg er også fan - både af raclette og fondue. Det er så hyggeligt at sidde og lave sin mad ved bordet, og som du siger, så spiser man ikke helt så hurtigt på den måde.

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise