Ahhhhrrrr... Weekend...

27.02.2012

Jeg var så heldig at starte weekenden hos et vennepar med min bette familie - og vi afslutte hos mine forældre på vestkysten, der bød på dejlig mad, afslapning & ikke mindst; vesterhavs besøg... Sidst vi var derude kunne Mejse ikke selv komme frem i sandet... Men denne gang travede hun rundt, plukkede marhalm, pludrede og grovhyggede sig.. 


Temperaturen sagde 4 grader, men solen varmede så utrolig meget, at vi kunne have spist frokost under åben himmel, blev vi enige om... Mmmmmm

Frede Louise shadow-love
Morfar & Mejse betragter havet
Bedsteforældre-hygge
Mine tørre støvler
uhhhmmm... SOL


Mejse blir, som mange andre, hypnotiseret og fascineret af bølgerne og al skummet.. Så mor fik MEGET våde tæer, da skummet overraskede i sin hastighed! "Heldigvis" havde far kameraet klar og kunne fange mors meget vekslende ansigtsudtryk; der kørte fra PISSE-sur til storgrinende.. 


Mejse sys at det var RIGTIG sjovt
...og mor fik rigtig, rigtig våde fødder!!

7 kommentarer :

 1. Ha ha, hvor ser det sjovt ud:)

  SvarSlet
 2. Nej hvor er det altså sjovt! Episke billeder !!!:D Godt i havde en dejlig weekend.

  SvarSlet
 3. Super skønne billeder. Våde fødder betyder ingenting, sålænge det er sjovt :)

  SvarSlet
 4. Det har virkelig været en super lækker weekend - især vejrmæssigt.

  Vesterhavet er så skønt, mine svigerforældre bor også på vestkysten, der er deeejligt. :)

  SvarSlet
 5. Skægt. Kan godt lige forestille mig, hvordan man først bliver sur, og så kan se det sjove i det.

  SvarSlet
 6. Jeg synes at det er helt vidunderligt dejligt at Frede bare tager billeder ;)

  SvarSlet
 7. Sikken en hyggelig dag, det oser det i hvert fald af :) Er især vild med det sidste billede, det siger bare så meget og kan kun finde smilet frem på mine læber.
  Smil fra Pia

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise