Asli - nu på CPH modemessen...

01.02.2012

Jeps; for hun har nemlig allernådigst takket ja til en udfordring fra min kære mand.. Pålydende 2 stk hæklede butterfly med dertilhørende charmeklud... Han ville nemlig så gerne have dem med til modemessen, hvor han skal repræsentere deres mærkers kollektioner sammen med hans kollegaer

Frede er helt og aldeles vild med æskerne de kom i, Asli

Det ene sæt, rust-rød, støvet blå og grøn

bordeaux og karry - yum yum
Skal du også forkæle din mand, 
tager Asli gerne imod bestillinger ved jeg..
...og du kan iøvrigt lige nu vinde dem i en giveaway - lige HER

Og man sætter da ikke lige sådan en bestilling igang, uden der også skulle falde lidt af til undertegnede.. Jeg har nemlig i noget tid gået og savlet over Aslis fine, fine pandebånd... 
Den er blevet brugt HVER gang jeg skulle udenfor siden den er ankommet, FYI


ohhhh, the COLORS


--TUSIND TAK ASLI--
Vi er mange her i husstanden, der er glade for dine designs
Dette billede fik jeg på mobilen,
da varene ankom imens jeg var ude... hehe

3 kommentarer :

 1. Haha - hvor er de herlige med butterflys på. Jeg er bare glad for, at varerne lever op til forventningerne. Og så glæder jeg mig til at høre om reaktionerne på modemessen. Iiih det er spændende! :-)

  SvarSlet
 2. Ihh et skønt billede. Var heldig at se den ene butterfly in the making og synes det er så genialt!! Håber også at høre om nogle reaktioner :)

  Kh

  SvarSlet
 3. Han bliver da bare så smart på modemessen! Det er sjovt så forskellig effekt det giver, om striberne er vandrette eller lodrette.

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise