Brrr brr brr...

08.02.2012


Sådan hér føles mit lille hjem idag.. Igår da jeg kom sent hjem, måtte Frede fortælle, at han havde tabt kampen imod de frosne vandrør, der udelukkende har tilbudt os koldt vand de sidste tre dage..

Nu var denne frost virus eskaleret til ingen varme WHATSOEVER i radiatorerne - ej heller strøm på førstesalen.. Og man er jo ikke sådanne mennesker der besidder en (fungerende) varmeblæser..

Altså; det trumfer "næsten"min nær-dødsoplevelse med Iphonen!! Jeg kan jo heller ikke undvære varmt vand, varme og strøm.. Hjælpen er på vej og jeg sidder under tæppet og venter..


Brrr brrrr brrr

7 kommentarer :

 1. Nej puh ha - Sådan en dag havde vi lørdags. Vores fyr var gået i stå i løbet af natten, og Peter "makkede" hele lørdagen for at få det igang igen. Først hen under aften fik han det igang, for hulan det var en kold dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe - ja... Man må vel bare få det bedste ud af det....? Hvem sagde HYGGEdag!!!

   Slet
 2. En rigtig kedelig oplevelse.... Jeg går og priser mig lykkelig at vores fyr virker som den skal, den har det for vane at gå i stykker omkring jul, altid ca d. 23 eller d. 25 dec., hvor der er ingen hjælp at få....
  Håber I får gang i varmen.
  Knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Orv, den er også træls... Vi har fjernvarme, men vores hus er så oldgammelt og rørene er i vores udhus...? Der er hjælp undervejs...

   Slet
 3. Stearinlys? Låne en (fungerende) varmeblæser? Købe en elradiator med olie indeni? (Sådan en har vi i sommerhuset, og den er altid god at have)
  Kuskeslag og høje knæløft på stedet? Varm cacao med cognac eller omvendt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe... Allesammen RIGTIG gode tips Helle!!! Varmeblæser anskaffet, varm kop kaffe og en god film på computeren... Tjek, tjek og tjek... Nu kommer min VVS-helt snart tror jeg...

   Slet
 4. Puha og så i den kulde, godt at hjælpen er på vej.
  Vi havde det på samme måde i to uger over julen hvor vi ingen varme havde, heldigvis var der ikke den kulde som vi har nu, ellers tror jeg jeg var flyttet hjemmefra.

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise