Bzzzz bzzzz..

28.02.2012

Så blev det også fastelavn i Mejses dagpleje... Endelig, for Mor har glædet sig!!


Kostumet er KØBT i BR og hårbøjlen er hjemmegjort8 kommentarer :

 1. Hvor er hun bare lækker :-)

  SvarSlet
 2. Hej hun er da bare så fin...ha en dejlig dag

  SvarSlet
 3. Hvor er hun skøn!:) Den bidragt hænger også i vores skab fra sidste år - og er en af yndlingsudklædnings'kjolerne'..;)

  SvarSlet
 4. Ih, sikke en sød lille bi :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er hun altså sød! Jeg glædede mig også helt helt vildt til at se min Alma i hendes fine hjemmegjorte vintergækkostume. Det er skønt ;) Hvis du skulle få lyst kan du se det her; www.hvabehar.dk

  SvarSlet
 6. Ihh. Hun er jo magen til Karen, hvis du så min lille bi i weekenden :-)

  SvarSlet
 7. Ja - hun er bare sådan en fiiin lille bi - tak for alle jeres søde kommentarer!

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise