Det er næsten en skam..

24.02.2012

..at sælge denne fine retro lounge sofa.. Men efter Mejse er kommet til verden, har vi ikke længere plads når vores lille stue også skal rumme legekøkken, dukkevogn, bil, gyngehest og legetøjskasser..


Nu har den stået herinde de sidste dage, da jeg skulle have taget nye billeder.. Det har ikke gjort det MINDRE svært at sælge; for se bare hvordan hun arrangerede alle hendes bamser og dukker i morges - lige med plads til hende selv på højre side..

Men sælges skal den ikke destro mindre
.....måske er den noget for DIG?

se salgs annoncen lige her

7 kommentarer :

 1. Sikke en skøn sofa. Jeg kan godt forstå, at du har svært ved at slippe den.

  SvarSlet
 2. En skam den bor i jylland.
  Den ville have været smuk og værdsat herhjemme.

  SvarSlet
 3. Den er super fin, held og lykke med salget :-)

  SvarSlet
 4. Hvor hyggeligt med alle de plysdyr:)

  SvarSlet
 5. Jeg synes også at det er en skam at den bord i Kolding og ikke på sjælland! Den er super flot!

  SvarSlet
 6. Uh den er fin gid min mand gad hente en til mig :)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise