Fææææærdiiiiiig....!!

13.02.2012

Jeg fik travlt i søndags.. Min veninde fra mødregruppen var på sommerhusferie sidste uge - og jeg havde lovet at male videre hvis tiden var til det... Problemet var bare at vi fik bøvl med frostsprængte rør osv, så al min fokus gik herhjemme - hvilket jo var helt okay, hvis det ikke liiiiige var fordi min veninde valgte at føde 5 uger før tid (akut kejsersnit).. De nåede ikke engang herhjem, men det hele udspillede sig i Esbjerg

Og så fik Mor hér travlt... For det skulle de altså ikke stresse over, når de endelig kom hjem + jeg ville gerne give den nye storebror et sejt FÆRDIGT værelse som belønning, for alle de strabadser der kan vente ham som storebror.. Han skulle ikke føle sig tilsidesat når lille baby skal sove inde hos mor og far.. Nu kan han sove i hans nye seje værelse...

Se bare hvor fint det blev!!
Fyldt med søde dyr som fx. moderens hest & schæferhund

...og lidt detaljer:

uuhhhh-uuuhhh

selvfølgelig; en hjort

Moderens hest

En lille mus står på kontakten
Bondegårdens dyr; ko, får & høne/gummikylling, hehe

Kat, giraf & traktor

Et bette egern

Pheeeew, jeg var helt skeløjet da jeg kom hjem igår, 
men det var rart at vide hvor stor glæde/ro det ville skabe i den lille familie

17 kommentarer :

 1. Hold nu op hvor er det bare flot.. Du er da for sej til det.. Det er jeg sikker på storebror bliver super glad for..
  Kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Super flot - det er bare et sejt storbror værelse - der er en lille dreng der bare bliver super glag - han kan da ikke blive andet.

  SvarSlet
 3. Hvor er det sødt og sødt af dig at gøre det færdigt til den nybagte storebror:-)

  SvarSlet
 4. Wauw hvor er det bare blevet flot!!!
  I love it:D

  SvarSlet
 5. Sikke en drøm af en værelse! Det er godt nok blevet flot - og kunne forestille mig at der er gået et par timer med penslen derinde ;) Virkelig flot arbejde!

  SvarSlet
 6. Eiiiiiiijiiiii!!!!!!!!! Hvor er det FINT! Gid jeg havde haft sådan nogle vægge på mit børneværelse! Der er da skæg og ballade :)

  SvarSlet
 7. Hold da k*ft hvor er det bare fedt! Det må storebroderen da blive ret så glad for - hvem der bare havde sådan nogle fine vægge!

  SvarSlet
 8. Hold da op! Virkelig gennemført!

  SvarSlet
 9. Wauw, det er flot. Fine, fine detaljer og rigtig søde dyr:) Hvor glad blev han lige?? 100 på en skala fra 1-100??

  SvarSlet
 10. SÅÅÅÅÅ fint det er!!!! I har vel nok været dygtige;-)

  SvarSlet
 11. Hvor er det altså bare fint, Louise! Super fine detaljer - kan godt se, at det har taget en krig.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 12. Neeeej et flot arbejde..det bliver storebroren helt sikkert glad for...
  KH Mia

  SvarSlet
 13. Jeg er SÅ afsindigt imponeret! Hvor er det et fantastisk univers, du har skabt dér. Jeg ville hyre dig til at gøre det samme herhjemme, hvis ikke vi boede til leje og væggene ikke må males i andet end 'lyse toner'.

  Kommer du med til kreadag den 25.?

  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Nix... Den 25. når jeg desværre ikke med (så i må ikke hygge jer alt for meget uden mig)

   Slet
 14. Taaaak takkk... Både drengen og familen blev glade og taknemlige for det - så det var umagen værd... DEJLIGT

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise