Gæt en ting...?

25.02.2012

Kender I dét - at købe en ting uden at ANE hvad funktionen er...? Er der mon nogen der ved hvad funktionen til denne svampe-lignende ting kunne være?mærkelige riller...


den er sjov at slå på synes Mejse
... og så er den i 2 dele..

Jeg tænker at putte en lyskæde nederst i skålen og bruge den som en lille lampe (jeg tror det ku være sødt med lyset igennem rillerne), men jeg gad da godt lige vide om det er noget SMART den oprindeligt er skabt til!!

kom-kom med de smarte bud

10 kommentarer :

 1. Nej det kender jeg faktisk ikke, men synes dælme ideen er sjov og god, måske skal jeg til at øve mig i at købe finurlige ukendte ting :D

  Men synes nu ideen med en lyskæde er god!

  Følger med, og håber nogen ved noget :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes tit ukendte ting "taler" til mig.. Men jeg undres bare så tit over hvad det oprindeligt kunne være ment til!?

   Slet
 2. det ligner en af de der hvor man kan sætte dem sammen til "fad på lag" (hi hi kan ikke lige huske hvad det hedder lige nu ;)
  og at den røde måske ikke hører til ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men sådan en har jeg haft - og de er ikke så stumpe i enden.. Men ja, det ku jo selvfølgelig godt være fra to forskellige ting.. Det er mærkeligt..?

   Slet
 3. Hmm... Synes heller ikke lige det ligner noget jeg har set før - eller kan gætte hvad skal bruges til.. Men fed ide med lyskæden..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmmm.. Nej.. Men nu er jeg bare NYSGERRIG... Hehe

   Slet
 4. måske en del til et spil eller måske det har været en lampe er den fra genbrug ...

  SvarSlet
 5. jeg kom bare til at tænke på et form for spil .. at sætte små dimser på den røde og snure den rundt og se hvad der fladt af kun et gæt :)

  SvarSlet
 6. Mit eneste bud må være at det kunne være et "loppespil" omend jeg synes den ser lidt stor ud (;

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise