Nu den stolte indehaver...

07.02.2012


......af et par PINK teenage* jeans fra Gina Tricot.. Har sukket efter dem lige siden reklamen herunder, der har kørt i tv noget tid..


*teenage fordi jeg jo lissom har haft farvede jeans op til to perioder i mit liv tidligere!!! De var dog ikke så rappe/stramme som disse; et par grønne gulerodsformede jeans fra Diesel og ti år efter; et par gule med bootcut..Ville allerhelst have de lilla (eller alle farver), men de var udsolgt i butikken.. 

såååå smukt med farvede stiletter til


Jeg er nu glade for mine pink jeans... Tænker de bliver frække til sommer også!!

Jeg tror, du stadig kan købe alle farver online lige her

7 kommentarer :

 1. Jeg havde et par flaskegrønne levis 501 og et par lilla shorts i samme mærke i starten af 90'erne... Nøj, dem var jeg glad for! Tillykke med dine nye jeans:)

  SvarSlet
 2. Ååh... hvem der bare var 20 kg tyndere og 10 cm lavere... jeg sukker også hver gang jeg ser den reklame... men jeg er både for høj og for tyk. Øv! :p

  SvarSlet
 3. Suk. Jeg vil så gerne have dem, men jeg kan ikke finde dem nogle steder derinde :(

  Christina / frkstubba.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Min datter (ÆldsteDatter) vil også gerne have dem. Og det ender nok med un får dem i næste uge.

  SvarSlet
 5. Hold da op, dem bliver du da bare rå-lækker i. Knus

  SvarSlet
 6. VI VIL SE DEM PÅ! VI VIL SE DEM PÅ! VI VIL SE DEM PÅ!

  SvarSlet
 7. Jeg stemmer i - vi vil se dem på!

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise