Sne vs. forårstemning...?

09.02.2012

Ja sådan ser det bestemt ikke ud hos mig, hér er jorden helt gold - billede lånt her
Bedst som jeg fik proklameret "uhhmmmmm, jeg er i forårstemning" kom kulden og sneen, frostramte rør og radiatorer, nærdøds-oplevelse med Iphonen osv... Jeg blev lige slået lidt ud af kurs, men nu er den der kildende forårsfølelse altså tilbage..

Jeg er gået igang med en grundig oprydning & rengøring herhjemme og går og spekulerer på nye tiltag i indretningen.. Fornyelse skal der ihvertfald til... Så selvom det er herrekoldt udenfor, så skal vi have forårsstemning indenfor, flere farver, kreative ideer og ny, frisk luft.. 


- - - Springtime is HERE - - -
...can you feel it guys...?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise