Tape & legekøkken..

11.02.2012

Tja.. Det er noget tid siden IKEA DUKTIG køkkenet landede i vores stue, og jeg har hygget mig med at købe en masse udstyr til det... Det er blevet plastik-mad i første omgang indtil hun vil værdsætte hæklet og filtet mad... 

 Jeg ville gerne pynte den lidt, men samtidigt ikke mere end jeg kunne fortryde, da jeg rent faktisk godt kan lide dets enkle look - så den fik en ordentlig tur med taperullerne.. Må indrømme at det ikke vil sidde ordentligt fast på siden, så det kommer nok af igen... Men ellers er det bare super fiiiint synes jeg!!

Hmmmm... Hvad skal jeg mon mere tape ind...?Det meste af udstyret er fra IKEA og Søstrene Grene


De fine taperuller er fra Panduro - 5 ruller for 100,-

- - God weekend derude- -

3 kommentarer :

 1. Rigtig fint i mt pimpet udgave også! Håber Mejse får mange gode legetimer ved det.

  Ved ikke rigtig om pigerne eller jeg har den største legekøkken fetich herhjemme, men det er et kæmpe hit og jeg elsker at finde små ting dertil. Så nu er det fyldt med hjemmesyede grydelapper, viskestykker, karklude, lækkert træmad, kaloriefyldte kager i træ, lille rosti skål, thebreve osv.

  Skal du opgradere så har de så meget fint træmad og tilbehør i trævarefabrikkernes udsalg, men også enkelte gange har jeg fundet noget i god kvalitet i Aldi og Netto. :)

  PS: Har luret på tapen i Panduro tidligere i dag og fortryder næsten at jeg lod det ligge.

  SvarSlet
 2. Lækkert legekøkken!! Ester har fået et lignende i julegave, jeg går og tænker lidt på hvad det skal udsættes for...

  SvarSlet
 3. Så flot et køkken og fantastisk tape :o)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise