Total i HJORTEN aften..

22.02.2012

Tapas med rigtig dejlige veninder i weekenden og en skjøøøn lyserød hjort fra en helt speciel vikingeveninde.. 

Behøver jeg at sige mere....? 
TAK for lækkert selskab i fantastiske kvinder, hvor er jeg glad for i er kommet ind i mit liv...

Er hun ikke bare yyyyyndig!?????

Skulle desværre køre, men MUMS

Pakkeleg; min pakke var den lilla...

Jeg har svært ved krea-pakkeleg... Altså sådan RIGTIG svært... Synes det er enoooormt angstprovokerende at skal have noget hjemmelavet med - når man nu er i fornemt selskab af sy-, hækle og strikke-kvinder.. Jeg havde valgt at medbringe hjemmegjort print i ramme.. De var fine, og jeg var okay med slutproduktet, men fik alligevel det vildt dårligt med fx. koldsved, da det var udpaknings-tid..

Du kan se mange flere billeder ovre hos Julia // The vintage hausfrau
Jeg har fået nogle forespørgelser på de print, og jeg vil meget gerne dele dem med jer!
så holde øje med bloggen - de vil komme som en gratis download snart

Jeg var så heldig at vinde en sød kosmetik-pung af søde & dygtige Cille // Tante Blaa, den skal stå på mit badeværelse - KUN til pynt... Indtil videre må i lure den hos Julia...

- - -

HJÆLP TIL TEKNIKKEN, DER DRILLER?

Hmmmppppffff... Blogger driller mig... Kan lige pludselig ikke poste indlæg fra mobilen fordi de siger min billedgrænse er nået (har før betalt til Blogger, men dette kunne ikke blive fornyet da jeg havde mistet mit kort - nu kan jeg så pludselig ikke finde frem til hvordan jeg får ubegrænset igen-igen).. Er der mon nogen der kan hjælpe.....?


4 kommentarer :

 1. Selv tak, det var en skøn aften! Jeg kan desværre ikke hjælpe med dine tekniske problemer...Men jeg er vild med din nye sidebar!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hey TAK - den har jeg fisme selv kreeret... Var også stolt med stolt på ;0)

   Slet
 2. Hej sødeste Fru Madsen. Som altid en udsøgt fornøjelse - ville ønske man kunne mødes noget oftere. Og det var så lidt med hjorten - som sagt den stod og kaldte på "Louise" ;0).

  Ps: - vil du ikke linke til garn og gammelt istedet for knapnok? Den første bruger jeg nemlig mere...

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise