Wall in progress..

06.02.2012

Som lovet hermed et lille sneak peak af den igangværende process af et vægmaleri hos min veninde... Som sagt er den IKKE færdig, men vi er begge enige om at det blir super super fiiiint!! 

Min veninde er i sommerhus denne uge, men jeg har fået nøglen hvis jeg skulle kede mig... 
Og det kommer jeg nok til - det kunne jo være vildt sødt hvis det stod helt færdig når de kom tilbage. Og vi ER jo næsten færdige...?Beklager billedkvaliteten, men det bliver sjældent helt fint på mobilen 

Skal nok vise jer det endelige resultat!6 kommentarer :

 1. Hvor er det bare fint :) Du er sindssyg god til frihånd :)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 3. Bliver dybt misundelig på din veninde. Bare det var mig og mine dagplejebørn der havde sådan nogle vægge i vores legeværelse. Nej hvor er det flot. Du er go.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det godt ud - er også meget misundelig på din veninde :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det super fedt!!! Sikke et mod...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise