Bryllups blogger; invitationer & save the date..

05.03.2012Idag ovre hos Vild med bryllup har jeg lige delt en masse søde ideer til "save the date" og alm invitationer - det ville GLÆDE mit hjerte/pengepung, hvis du vil synes godt om indlægget (read more - nede i bunden; via facebook knappen)

1 kommentar :

  1. Kære Louise

    Hvor er det bare et fint billede!!! Og det lyder spændende med bryllups-bloggeriet samt det foredrag, som du annoncerede for ikke så længe siden - jeg har desværre ikke mulighed for at komme, da jeg pt arbejder som en hest - har fået ekstra arbejde i ungdomsklubben og er nu i gang med at instruere en musical med de unge, så det tager meget af min tid. Håber du har det godt og at vi snart ses igen!

    Kh
    Anna

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise