Bryllupsblogger....?

04.03.2012


Tja... Det kan jeg nu putte på CV'et.. Ovre hos Vild med bryllup blogger jeg nu hver mandag og SHIT jeg har meget godt bryllups-guf på tapetet... Jeg vil selvføgelig putte link til mine indlæg derovre - her på min blog (hver mandag) indtil 31. juli...


Mit mål med bloggeriet, er at samle en kreativ liste til egenrådige brude, der tør putte noget personlighed ind i sit bryllup.. En link-liste, jeg godt kunne have brugt inden MIT bryllup..


Jeg kan vinde 10.000 udfra flest LIKES via facebook, så jeg vil være VILDT taknemmelig hvis i vil støtte mig hver mandag...

Du kan finde mig ved at klikke på Vild med bryllup knappen øverst til højre... Her finder du iøvrigt lige nu vores bryllupsvideo (Pssssttttt; LIKE lige når du er derinde, TAK)5 kommentarer :

 1. Hvis du kan vinde 10.000, kan du så ikke lave et mere direkte link, så det er nemmere at finde præcist hvor jeg skal like? Jeg kan ikke finde dig på den side på fb...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamn; hvis du bare klikker på; VILD MED BRYLLUP logoet i højre side - så kommer du direkte til mine blogindlæg.. KLIK på "READ MORE" for at se hele artiklen - og i bunden kan du så LIKE via facebook....

   Slet
 2. Ha-ha!! Nu kan selv jeg være med - tjek!!
  Håber du vinder!!

  SvarSlet
 3. Hvor er du sej!
  Jeg tror bare, at folk begynder at stille spørgsmål, hvis jeg LIKE'r for mange bryllupsagtige ting, da vi endnu ikke har planer om et bryllup :)
  - men derfor kan man jo godt være nysgerrig :oP ...og måske gør jeg det alligevel :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. HAHA... Gud ja, den vinkel havde jeg ikke lige haft på det... Du er hjertens velkommen - vi går vel alle med en drømmebrud i maven (selvom det meget vel kan skræmme vores stærke mandfolk)

   Slet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise