Genner // tøse // ROADTRIP..

02.03.2012

Idag kører jeg hen og henter min veninde i Give - vi skal ud i det blå og finde en masse gode genbrug med forhåbentlig mange gode fund.. Jeg benytter lejligheden til at præsentere hende for mit barndoms-hood (Lemvig-egnen), især fordi vestkysten BUGNER af fantastiske loppefund - til ingen priser...


Jeg glæder mig til at flashe det hele for jer, men indtil da får i lige de sidste fund her fra Kolding:

super smuk korsstings pude

sailor outfit

flotte sengesæt


4 kommentarer :

 1. Ha en rigtig dejlig dag... Lyder smadder hyggeligt.. :)

  SvarSlet
 2. Sikke en fin pude. Jeg synes det er vildt at tænke på hvor meget tid der er lagt i sådan en sag :) Held og lykke med jagten og hvis du har lyst så kig forbi min Giveaway på www.hvabehar.dk.
  /Sanne Krøll

  SvarSlet
 3. Ja, Kolding er ikke så tosset hvad genbrugsbutikker angår :) Og fine fund i øvrigt

  SvarSlet
 4. Uh, bare du ikke rydder "mine" genbrugsbutikker for guldbroderier, for på de egne kommer jeg jo først i påsken :)

  Glædelig weekend.
  Kirsten

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise