JUBIIII...

23.03.2012


Nu har vi eeeeeendelig fået købt et legehus til Mejse barnet! Bare rolig, det skal ikke have de farver, men er ret vild med funkis-stilen og plantekasserne... Jeg tror jeg skal have lokket Mejses Morfar til at lave en ordentlig dør og et bænke-bord-sæt indvendigt... Det blir så HYGGELIGT at indrette, og jeg glæder mig til at vise jer processen step-by-step... Jubiiii

går du også med legehus-drømme i år?
tjek min pinterest samling af inspiration til legehuset

6 kommentarer :

 1. Wa-Uw!
  (men kan ikke få dit link til Pinterest til at fungere...)
  God solskinsdag!

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare fint - sikke et skønt projekt det bliver at male og indrette :o)

  SvarSlet
 3. Fedt med legehuse - og ungerne elsker det. Havde en gang en udstilling med legehuse - det var rigtigt fedt, da det var indendørs... Glæder mig til at følge det nye indretningsprojekt ;-)

  SvarSlet
 4. Hvor fedt. Legehuse er noget det sjoveste og mest bedårende - kan godt forstå du glæder dig til at indrette (:

  - Kit

  SvarSlet
 5. Aii hvor er det fint! Hvilken farve skal Mejses legehus have pastelblå? Pastelgul? God weekend!

  SvarSlet
 6. Er det nødt til STRAKS at tjekke pinterest- min lille datter skal nemlig have legehus her til sommeren- og det skal bare være fiiiiint. Knus

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise