STOLT........

22.03.2012


Jeg har læææææænge proklameret, at "NU skulle jeg også snart lære at sy", "det kan da ikke være så svært" osv osv.. Min sy-selvtillid fik sig et kraftigt knæk allerede i folkeren hvor det aldrig lykkedes mig at bestå sykørekortet... (suuuk)... Selvtilliden voksede bestemt ikke ved at se alle de smukke ting, i får syet rundt omkring her i blogland...

- - Igår skete det så - -  
Min veninde ville gerne have en blog (skal nok dele hende med jer når hun har fundet sig til rette i hendes nye blog-hjem) - og jeg ville gerne igang med at sy.. VUPTI; så ku vi da lige bytte-bytte købmand! Vi var mega seje, og nu vakler jeg ud i sy-universet og hun vakler ud i blogland... Spændende, ikke sandt?

ribkanter er DRILSKE

Det kan da godt være de ikke er helt perfekt syet; det kan godt være de ikke passer helt perfekt - men jeg har filme SELV lavet dem (Ahehhhhm; with a "little" help from my friends)..Det var meningen jeg ville stå på egne ben og lave et par mere idag, imens hukommelsen var frisk.. Men Mejse har feber efter vaccine, så jeg har beholdt hende hjemme så jeg kan nusse lidt om hende.. Mest for Mors skyld...? JA, men også især fordi jeg skal være væk fra hende lørdag med tøsehygge.. 
Så idag er der dømt Mejse/Mor HYGGEdag herhjemme... Solen skinner, og det skal nok blive helt perfekt!!

7 kommentarer :

 1. Du er da SÅ sej Frk. T! Godt gået :-)

  SvarSlet
 2. De er da super seje! Selvom jeg synes jeg syer nogenlunde så er det altså stadigt ikke lykkedes mig at sy babybukser! Jeg gik i stå allerede i vejledningen haha! Så jeg synes du er super go'!

  SvarSlet
 3. De er da bare blevet super fine...desuden skal du huske at de ting du ser på bloggen, er folks færdige ting og du ser ikke antallet af gange de piller op ;-) Bare bliv ved og så får du erfaringen og bliver bedre og bedre ;-)

  SvarSlet
 4. Yay, dyyyygtig! Jeg kunne heller ikke sy, da jeg startede med at blogge for et års tid siden, men jeg kastede mig bare ud i det :)
  Tillykke !
  Kh Line

  SvarSlet
 5. Min søde trut - du er skiiide god!

  SvarSlet
 6. Jeg ved præcis hvad du mener! Jeg syede HELT selv en nederdel forleden dag - og ja den så hjemmelavet ud hvis du går helt ned i detaljen - men skidt pyt med det, for jeg lavede den helt selv :) Og det er da bare den bedste følelse :) Kæmpe klap på skulderen til dig her fra!

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise