Av for hulan..

06.04.2012

Jeg lever stadig, men vi har desværre haft et grumt uheld med Mejse! Hun faldt ned fra køkkenskamlen og slog hendes små fortænderi heri - hvorefter de røg op hvor de kom fra i tandkødet.. Vi snakker meget blod, skadestue og meget bekymrede forældre..

Hovedpersonen har taget det hele i stiv arm og er lige så glad som hun plejer - og spiser næsten alt på trods...? Nu skal påsken bare lige klares igennem -og så skal vi se hvad tandlægen siger til det...?

Jeg har ellers en masse at vise jer! Bla nyt på Mejses legehus der snart står helt færdigt, min billedvæg over sofaen, fine loppefund, og en familie pege-væg til Mejse.. Men ja; lige nu er det PÅSKEhygge den står på her i den bette familie..

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!

13 kommentarer :

 1. Uhhh det lyder sørme ikke rart, lille stakkel, håber ikke at der er sket noget med de blivende tænder. Og ellers rigtig god påske til jer.

  SvarSlet
 2. Åh, stakkels lille Mejsa pigen! God bedring med hende - og hendes små fortænder.

  Påskehilsner fra
  Christina

  SvarSlet
 3. Årh stakkels lille pus. Jeg håber virkelig at det går godt til tandlægen. Det lyder godt nok vildt.

  SvarSlet
 4. Ej hvor er det synd forhende (og Jer)!!), det er skrækkeligt når ens børn kommer til skade...
  God påske.-)

  SvarSlet
 5. Puha ... God bedring til jer. Har selv prøvet det med yngstemanden og en vandrutchebane ...

  SvarSlet
 6. Åh altså, det var bare altid det jeg frygtede da ungerne var små - de tænder er så skrøbelige. Jeg ønsker god bedring og at tandlægen kan fikse det. Varme tanker herfra

  SvarSlet
 7. Årh nej, stakkels lille Mejse! God bedring til det lille myr. Og også lidt til moderen...jeg ved jo, at det nok gør ligeså ondt på dig, søde Louise. Selvom det nok er på en lidt anden måde.

  SvarSlet
 8. Av av, det samme skete for en af mine klassekammerater tilbage i folkeskolen. Vi styrtede rundt og ledte efter de manglende fortænder, indtil det gik op for læreren, at de var banket op i gummerne på staklen. Hun røg fluks til skoletandlægen i bygningen ved siden af, fik bisserne trukket ud på plads og en bøjle på, så de kunne sætte sig fast igen.
  Jeg synes, Mejse lyder ufatteligt sej. Jeg håber, tandlægen siger, at det bliver fint og godt igen snart :)
  Kh Line

  SvarSlet
 9. Årh Gud, det lyder som en helt forfærdelig oplevelse :( men hvor er det dejligt hun tager det i stiv arm, sej pige:) håber i har/får en god påske

  SvarSlet
 10. Stakkels Mejse. Jeg håber ikke det giver varige skader.

  For en måned siden faldt Agnes ned at puslepladsen ved en natteskiftning og landede direkte med ansigtet ned hvor det blødte ud af munden og hun blev helt blå/lilla om næsen. Hun slap lidt heldigere end Mejse, men jeg nåede også hele følelsesregisteret rundt og det er altså ikke sjovt. Kram til dig.

  Håber resten af påsken bliver god. :)

  SvarSlet
 11. Puha, den tur har vi også været igennem. Albert slog både tænder op og ud - og det var lige inden han skulle til at skifte tænder, så jeg var noget bekymret. Han har idag fine, store blivende tænder, som ikke har taget skade. Der er måske en lille hvid streg at spotte på en af fortænderne, men det er meget nådigt sluppet, synes jeg. At Mejse så ikke er så gammel taler helt klart til hendes fordel, skulle jeg mene. Men, uha, det er en frygtelig omgang.

  Kram og god påske

  Trine

  SvarSlet
 12. Av av av! Tænker på jer - og krydser fingre for lille seje Mejse <3

  SvarSlet
 13. av av av! God bedring med hende, og pyha, at det "kun" var mælketænderne!

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise